Storformat produksjon

Vår storformat-avdeling printer på mange typer media, fra folie, tapeter og banner, til harde materialer som akryl, aluminium og pvc. Vi har et bredt utvalg medier lagerført, og kan både skjære, frese og laserskjære i kombinasjon med print for å få det ønskede resultatet.

Logistikk

Våre dyktige håndverkere pakker og snekrer paller eller pallekasser for sikker transport av dine varer. Mindre varer blir alltid godt emballert for sikker transport helt frem til deg. Vi distribuerer varer til hele Norge så raskt og effektivt det lar seg gjøre og med mange års erfaring og mange forsendelser per år kjenner vi de […]

Service

Vi kan hjelpe deg med service og vedlikehold på de fleste skiltløsninger. Vi kan for eksempel bytte lyskilder, vaske skilt innvendig, eller reparere ødelagte skilt. Vi kan også sette opp en serviceavtale der vi håndterer dine behov fortløpende.

Montering

Vi har et eget montasjeteam med to faste ansatte montører med lang fartstid i skilt- og dekorbransjen som utfører oppdrag i hele Midt-Norge. De jobber fra vår fullutstyrte servicebil og har lift- og sikkerhetskurs for arbeid i høyden. De er ikke redde for å ta seg opp i høyden til ditt skilt og utføre en […]

Mekanisk produksjon

Vår mekaniske avdeling består av dyktige håndverkere som har enestående kunnskap om CNC-fresing, CNC-laserskjæring, kapping, sveising, sliping, elektrisk kobling og sammensetting av våre produkter etter høyeste kvalitetskrav. Vi produserer mange ulike typer skilt, både med og uten lys.

Prosjektering og planlegging

Våre prosjektledere har lang erfaring med planlegging og gjennomføring av små og store prosjekter for våre kunder. Uansett om du trenger godkjenning hos offentlige myndigheter, distribusjon av dine skilt, eller montering over hele Norge – så kan vi hjelpe deg!

Idé og design

Vi skisserer og lager layout/design etter dine ønsker. Våre grafikere visualiserer gjerne ditt prosjekt – slik at du har et riktig bilde på hvordan dine skilt eller produkt vil se ut når det er produsert og montert. Vi kan også gjøre større grafiske arbeider som logodesign og utarbeiding av profil- og skiltmanualer for større bedrifter. […]

Rådgivning

Vi gir deg mer enn gjerne råd og hjelper deg å finne ut hvordan vi kan løse din bedrifts behov for profilering.  Book gjerne et uforpliktende møte med oss eller send oss en mail!