Vi er en av landets eldste leverandører av skilt og dekor…

  .. men hos oss er det menneskene som er her hver dag som står i fokus. Menneskene bak maskinene utgjør vår viktigste ressurs som fleksibel og løsningsorientert skilt- og dekorleverandør. Vi er 14 dyktige ansatte som på hvert vårt område utgjør et sterkt lag. Vi trekker i samme retning og jobber iherdig for at hver prosess og hver ordre skal gå etter planen fra prosjekt til ferdig produkt. 

Torstein jobber med graveringsmaskinen

Vi har drevet i faget siden 1949 ...

.. og vi nyter hver dag godt av de erfaringene vi har bygget opp til dagens tredje generasjon skiltmakere.

I dag er vi en fremtidsrettet bedrift, med solide tradisjoner, moderne maskiner - og vi er motivert for å drive bedriften framover mot nye mål.

Skiltproduksjon..

.. er i dag en av våre hovedområder. Vi produserer fortsatt skilt, men produksjonsmetodene, maskinene og materialene har endret seg mye siden dette skiltet.

Bilde fra 1960-tallet
Vår første UV-printer fra 2008

Storformat trykk ..

.. har vi høy kompetanse på. I dag produserer vi på ultramoderne trykkmaskiner, som gir oss høy kvalitet, hastighet og konkuranseevne. 

og stoooore formater!

Vi liker fortsatt store formater – her ser du det som den gang var Norges største lyskasse – på hele 22 meter. Og den henger der fortsatt, etter snart 30 år. Stolt? Jepp!

I dag står det DHL på dette skiltet som henger nord for Oslo

Litt av dagens maskinpark

SwissQprint Nyala 3
UV-printer for plateformat opp til 320 x 200 cm, eller rullformat opp til 320 x 100 meter. Kan printe opp til 208 m2/time.
Zund G3
Frese og skjærebord som maskinelt skjærer og ferdiggjør alt fra aluminium og plast, til selvklebende folier eller plakater.
Multicam 3000
Bordfres som tar seg av de tyngre fresejobbene, blant annet på aluminium og akryl.
Canon Colorado 1650
Rull til rull-printer som kan printe på plakater, tapeter, folie, banner og mye mer.
Previous slide
Next slide