Print

Best resultat i forhold til dine ønsker og behov.

Vi kan levere høyoppløselig grafikk, bilder, eller illustrasjoner printet på de fleste materialer. Vi samarbeider med deg som kunde for å finne materialer og printteknikker som gir best resultat i forhold til dine ønsker og behov.

Plateprint

Vi kan trykke direkte på mange materialer – di-bond – aluminium – akryl – og masse annet. Dette kan brukes både innendørs og utendørs.

Printing av bilder og kunst på akrylplater er svært populært. Dette gir et eksklusivt uttrykk samtidig som mange bilder blir svært fine av den ekstra dybdevirkningen man får ved å ha en tykk gjennomsiktig plate foran bildet. Vår printteknologi printer direkte på platene i svært høy oppløsning. Vår cnc maskin freser og polerer kantene på platene. Disse bildene har en svært høy finish.

Folieprint

Vi printer på alle typer folier. Dette produktet brukes ofte til å dekke til glass både utvendig og innvendig, samt til bildekor – og mange andre bruksområder. Vi har folier til de fleste overflater og formål på lager.

Banner

Banner er den rimeligste formen for utendørs profilering. Dette kombinert med enkel montering gjør dette til en populært produkt. Vi leverer alle typer bannerløsninger i valgfrie størrelser.